Industriebouw

Industriebouw Govar uit Ardooie is een dynamisch bouwbedrijf dat bekendstaat om zijn professionele realisatie van kwalitatief hoogstaande gebouwen. Creatief en innovatief waar het kan. Steunend op een jarenlange ervaring en een aanzienlijke knowhow waar het nodig is.

Bij Industriebouw Govar weet u dat u kunt rekenen op onze volledige inzet vanaf de eerste plannen tot de oplevering van het gebouw. Een sterk en enthousiast team met een gefundeerde kennis van technieken en materialen bouwt mee aan de realisatie van uw project. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de architect waarmee wij een liefde voor het vak delen.

Het is voor ons een must om binnen de vooropgestelde termijn een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. Dit doen we met respect voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding en zonder in te boeten aan duurzaamheid en een verfijnde uitvoering.

Ook functionaliteit en onderhoudsgemak krijgen onze aandacht bij het verwezenlijken van uw plannen. Ons team denkt met u mee. Zowel op vlak van structuur als van esthetiek van uw gebouw streven wij naar perfectie.

Als bouwheer weet u dat uw project bij ons in goede handen is. Want bouwen zit ons in het bloed.

Advies nodig?


*verplichte velden

Het formulier werd successvol verzonden!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info