• demotra industriebouw

Industriebouw

Industriebouw Govar uit Ardooie is een dynamisch bouwbedrijf dat bekend staat om zijn professionele realisatie van kwalitatief hoogstaande gebouwen. Creatief en innovatief waar het kan. Steunend op een jarenlange ervaring en een aanzienlijke knowhow waar het nodig is.

Bij Industriebouw Govar weet u dat u kunt rekenen op onze volledige inzet vanaf de eerste plannen tot de oplevering van het gebouw. Een sterk en enthousiast team met een gefundeerde kennis van technieken en materialen bouwt mee aan de realisatie van uw project. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de architect met wie wij een liefde voor het vak delen.

Het is voor ons een must om binnen de vooropgestelde termijn een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. Dit doen we met respect voor een correcte prijs-kwaliteit verhouding en zonder in te boeten aan duurzaamheid en een verfijnde uitvoering.

Ook functionaliteit en onderhoudsgemak krijgen onze aandacht bij het verwezenlijken van uw plannen. Ons team denkt met u mee. Zowel op vlak van de structuur als van de esthetiek van uw gebouw streven wij naar perfectie.

Als bouwheer weet u dat uw project bij ons in goede handen is. Want bouwen zit ons in het bloed.